Geri
Uht Systems 500-6000
İşlenmiş peynir için STEPHAN UHT Sistemi
STEPHAN UHT Sistemi, her türlü işlenmiş peynirin raf ömrünü uzatacak UHT süreci için tasarlanmıştır. UHT sistemi, yayılmış, blok halinde, dilim ve benzeri yapıda(IWS) en düşükten en yüksek viskoziteye kadar her türlü peyniri işleyebilir.

STEPHAN Batch Cooker veya STEPHAN Continuous Cooker içerisinde yapabileceğiniz  85° C'lik  ön ısıtma adımı sonrasında ürün, içerisindeki sporları inaktif hale getirmek için yapılacak UHT işlemi tepe sıcaklığı olan 145° C'ye ısıtılacaktır. (UHT başlığı, hazne, ayarlar ve ikaz ışıkları zarar görmemeleri için teflonla kaplanmıştır.)

Ardından vakum halindeki peynir son derece hızlı bir şekilde 85° C'ye soğutulur. Peynirin yapısı, krema tankında, uygun viskozite sistemi ile kontrol edilen ve özel olarak tasarlanmış frekans kontrollü krema aleti ile yeniden oluşturulur. Kremleme tankı, ürünün dönmesini önlemek ve krema  tepkimesini daha verimli hale getirmek için eğik bir konumdadır. Flaş soğutma ve krema reaksiyonu, ayrı ayrı tanklarda veya STEPHAN'ın eşsiz flaş soğutma ve kremleme tankı kombinasyonunda "Her Şey  Dahil" biçimde yapılabilir.

STEPHAN UHT sisteminde bir UHT başlığı çalışırken diğeri ara temizleme yaparak bir sonraki işleme hazır olunmasını sağlar. Uzun süren üretim çalışmaları için (40 saat kesintisiz ve daha fazla) iki ana işlemi aynı anda yürüterek pratiklik ve verimlilik sağlar.

Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır
Prosestek

Uht Systems 500-6000

Uht Systems 500-6000
İşlenmiş peynir için STEPHAN UHT Sistemi
STEPHAN UHT Sistemi, her türlü işlenmiş peynirin raf ömrünü uzatacak UHT süreci için tasarlanmıştır. UHT sistemi, yayılmış, blok halinde, dilim ve benzeri yapıda(IWS) en düşükten en yüksek viskoziteye kadar her türlü peyniri işleyebilir.

STEPHAN Batch Cooker veya STEPHAN Continuous Cooker içerisinde yapabileceğiniz  85° C'lik  ön ısıtma adımı sonrasında ürün, içerisindeki sporları inaktif hale getirmek için yapılacak UHT işlemi tepe sıcaklığı olan 145° C'ye ısıtılacaktır. (UHT başlığı, hazne, ayarlar ve ikaz ışıkları zarar görmemeleri için teflonla kaplanmıştır.)

Ardından vakum halindeki peynir son derece hızlı bir şekilde 85° C'ye soğutulur. Peynirin yapısı, krema tankında, uygun viskozite sistemi ile kontrol edilen ve özel olarak tasarlanmış frekans kontrollü krema aleti ile yeniden oluşturulur. Kremleme tankı, ürünün dönmesini önlemek ve krema  tepkimesini daha verimli hale getirmek için eğik bir konumdadır. Flaş soğutma ve krema reaksiyonu, ayrı ayrı tanklarda veya STEPHAN'ın eşsiz flaş soğutma ve kremleme tankı kombinasyonunda "Her Şey  Dahil" biçimde yapılabilir.

STEPHAN UHT sisteminde bir UHT başlığı çalışırken diğeri ara temizleme yaparak bir sonraki işleme hazır olunmasını sağlar. Uzun süren üretim çalışmaları için (40 saat kesintisiz ve daha fazla) iki ana işlemi aynı anda yürüterek pratiklik ve verimlilik sağlar.

Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır

Prosestek

Uht Systems 500-6000

Uht Systems 500-6000
İşlenmiş peynir için STEPHAN UHT Sistemi
STEPHAN UHT Sistemi, her türlü işlenmiş peynirin raf ömrünü uzatacak UHT süreci için tasarlanmıştır. UHT sistemi, yayılmış, blok halinde, dilim ve benzeri yapıda(IWS) en düşükten en yüksek viskoziteye kadar her türlü peyniri işleyebilir.

STEPHAN Batch Cooker veya STEPHAN Continuous Cooker içerisinde yapabileceğiniz  85° C'lik  ön ısıtma adımı sonrasında ürün, içerisindeki sporları inaktif hale getirmek için yapılacak UHT işlemi tepe sıcaklığı olan 145° C'ye ısıtılacaktır. (UHT başlığı, hazne, ayarlar ve ikaz ışıkları zarar görmemeleri için teflonla kaplanmıştır.)

Ardından vakum halindeki peynir son derece hızlı bir şekilde 85° C'ye soğutulur. Peynirin yapısı, krema tankında, uygun viskozite sistemi ile kontrol edilen ve özel olarak tasarlanmış frekans kontrollü krema aleti ile yeniden oluşturulur. Kremleme tankı, ürünün dönmesini önlemek ve krema  tepkimesini daha verimli hale getirmek için eğik bir konumdadır. Flaş soğutma ve krema reaksiyonu, ayrı ayrı tanklarda veya STEPHAN'ın eşsiz flaş soğutma ve kremleme tankı kombinasyonunda "Her Şey  Dahil" biçimde yapılabilir.

STEPHAN UHT sisteminde bir UHT başlığı çalışırken diğeri ara temizleme yaparak bir sonraki işleme hazır olunmasını sağlar. Uzun süren üretim çalışmaları için (40 saat kesintisiz ve daha fazla) iki ana işlemi aynı anda yürüterek pratiklik ve verimlilik sağlar.

Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır

Prosestek

Uht Systems 500-6000

Uht Systems 500-6000
İşlenmiş peynir için STEPHAN UHT Sistemi
STEPHAN UHT Sistemi, her türlü işlenmiş peynirin raf ömrünü uzatacak UHT süreci için tasarlanmıştır. UHT sistemi, yayılmış, blok halinde, dilim ve benzeri yapıda(IWS) en düşükten en yüksek viskoziteye kadar her türlü peyniri işleyebilir.

STEPHAN Batch Cooker veya STEPHAN Continuous Cooker içerisinde yapabileceğiniz  85° C'lik  ön ısıtma adımı sonrasında ürün, içerisindeki sporları inaktif hale getirmek için yapılacak UHT işlemi tepe sıcaklığı olan 145° C'ye ısıtılacaktır. (UHT başlığı, hazne, ayarlar ve ikaz ışıkları zarar görmemeleri için teflonla kaplanmıştır.)

Ardından vakum halindeki peynir son derece hızlı bir şekilde 85° C'ye soğutulur. Peynirin yapısı, krema tankında, uygun viskozite sistemi ile kontrol edilen ve özel olarak tasarlanmış frekans kontrollü krema aleti ile yeniden oluşturulur. Kremleme tankı, ürünün dönmesini önlemek ve krema  tepkimesini daha verimli hale getirmek için eğik bir konumdadır. Flaş soğutma ve krema reaksiyonu, ayrı ayrı tanklarda veya STEPHAN'ın eşsiz flaş soğutma ve kremleme tankı kombinasyonunda "Her Şey  Dahil" biçimde yapılabilir.

STEPHAN UHT sisteminde bir UHT başlığı çalışırken diğeri ara temizleme yaparak bir sonraki işleme hazır olunmasını sağlar. Uzun süren üretim çalışmaları için (40 saat kesintisiz ve daha fazla) iki ana işlemi aynı anda yürüterek pratiklik ve verimlilik sağlar.

Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır