SELMİ VE ÇİKOLATA TUTKUSU
1965 yılında fındık ezmesi işiyle sektöre adım atan Renato Selmi, daha sonra uzmanlaştığı çikolata hamuru üretimine geçmiştir. Temel  dönüşüm ise 1987`de Paolo Selmi`nin babasının işine dahil olmasıyla  gerçekleşir. O andan itibaren hammadde bilgisi ve teknolojinin kombinasyonuyla verimlilik ve mükemmellik için sürekli çaba gösteren şirket, artisanal çikolata, kavrulmuş kahve ve kurutulmuş meyve prosesi için tasarlanmış makineleriyle zaman içinde uluslararası çapta tartışmasız lider haline gelmiştir. Selmi çikolata temperleme ve kaplama makineleri, çikolata kaplama / soğutma hatları, bilyalı inceltici  makineleri ve hazır çikolata işleme makinelerinde sadece bir ölçüt olmakla kalmayıp, kahve ve kurutulmuş meyveleri, kuruyemişleri kavurmaktan dondurma işlemeye kadar genişlemiştir. Ürün yelpazesi temperleme makineleri, trüf üretimi için kaplama makineleri, draje üretimi için çikolata kaplama kazanları, çikolata kaplama ve soğutma tünel ve hatları, bilyalı incelticiler, oneshot ve dolgu yapımı dahil olmak üzere artisan çikolata işlemekte kullanılan en gelişmiş ekipmanı içerir. Kakao çekirdeğinden başlayan çikolata üretimi için "bean to bar" (kakao çekirdeğinden çikolataya) oldukça kapsamlıdır.
Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır
Prosestek
SELMİ VE ÇİKOLATA TUTKUSU
1965 yılında fındık ezmesi işiyle sektöre adım atan Renato Selmi, daha sonra uzmanlaştığı çikolata hamuru üretimine geçmiştir. Temel  dönüşüm ise 1987`de Paolo Selmi`nin babasının işine dahil olmasıyla  gerçekleşir. O andan itibaren hammadde bilgisi ve teknolojinin kombinasyonuyla verimlilik ve mükemmellik için sürekli çaba gösteren şirket, artisanal çikolata, kavrulmuş kahve ve kurutulmuş meyve prosesi için tasarlanmış makineleriyle zaman içinde uluslararası çapta tartışmasız lider haline gelmiştir. Selmi çikolata temperleme ve kaplama makineleri, çikolata kaplama / soğutma hatları, bilyalı inceltici  makineleri ve hazır çikolata işleme makinelerinde sadece bir ölçüt olmakla kalmayıp, kahve ve kurutulmuş meyveleri, kuruyemişleri kavurmaktan dondurma işlemeye kadar genişlemiştir. Ürün yelpazesi temperleme makineleri, trüf üretimi için kaplama makineleri, draje üretimi için çikolata kaplama kazanları, çikolata kaplama ve soğutma tünel ve hatları, bilyalı incelticiler, oneshot ve dolgu yapımı dahil olmak üzere artisan çikolata işlemekte kullanılan en gelişmiş ekipmanı içerir. Kakao çekirdeğinden başlayan çikolata üretimi için "bean to bar" (kakao çekirdeğinden çikolataya) oldukça kapsamlıdır.
Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır

Prosestek

SELMİ VE ÇİKOLATA TUTKUSU
1965 yılında fındık ezmesi işiyle sektöre adım atan Renato Selmi, daha sonra uzmanlaştığı çikolata hamuru üretimine geçmiştir. Temel  dönüşüm ise 1987`de Paolo Selmi`nin babasının işine dahil olmasıyla  gerçekleşir. O andan itibaren hammadde bilgisi ve teknolojinin kombinasyonuyla verimlilik ve mükemmellik için sürekli çaba gösteren şirket, artisanal çikolata, kavrulmuş kahve ve kurutulmuş meyve prosesi için tasarlanmış makineleriyle zaman içinde uluslararası çapta tartışmasız lider haline gelmiştir. Selmi çikolata temperleme ve kaplama makineleri, çikolata kaplama / soğutma hatları, bilyalı inceltici  makineleri ve hazır çikolata işleme makinelerinde sadece bir ölçüt olmakla kalmayıp, kahve ve kurutulmuş meyveleri, kuruyemişleri kavurmaktan dondurma işlemeye kadar genişlemiştir. Ürün yelpazesi temperleme makineleri, trüf üretimi için kaplama makineleri, draje üretimi için çikolata kaplama kazanları, çikolata kaplama ve soğutma tünel ve hatları, bilyalı incelticiler, oneshot ve dolgu yapımı dahil olmak üzere artisan çikolata işlemekte kullanılan en gelişmiş ekipmanı içerir. Kakao çekirdeğinden başlayan çikolata üretimi için "bean to bar" (kakao çekirdeğinden çikolataya) oldukça kapsamlıdır.
Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır

Prosestek

SELMİ VE ÇİKOLATA TUTKUSU
1965 yılında fındık ezmesi işiyle sektöre adım atan Renato Selmi, daha sonra uzmanlaştığı çikolata hamuru üretimine geçmiştir. Temel  dönüşüm ise 1987`de Paolo Selmi`nin babasının işine dahil olmasıyla  gerçekleşir. O andan itibaren hammadde bilgisi ve teknolojinin kombinasyonuyla verimlilik ve mükemmellik için sürekli çaba gösteren şirket, artisanal çikolata, kavrulmuş kahve ve kurutulmuş meyve prosesi için tasarlanmış makineleriyle zaman içinde uluslararası çapta tartışmasız lider haline gelmiştir. Selmi çikolata temperleme ve kaplama makineleri, çikolata kaplama / soğutma hatları, bilyalı inceltici  makineleri ve hazır çikolata işleme makinelerinde sadece bir ölçüt olmakla kalmayıp, kahve ve kurutulmuş meyveleri, kuruyemişleri kavurmaktan dondurma işlemeye kadar genişlemiştir. Ürün yelpazesi temperleme makineleri, trüf üretimi için kaplama makineleri, draje üretimi için çikolata kaplama kazanları, çikolata kaplama ve soğutma tünel ve hatları, bilyalı incelticiler, oneshot ve dolgu yapımı dahil olmak üzere artisan çikolata işlemekte kullanılan en gelişmiş ekipmanı içerir. Kakao çekirdeğinden başlayan çikolata üretimi için "bean to bar" (kakao çekirdeğinden çikolataya) oldukça kapsamlıdır.
Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır