Geri
Conti-Line Mayonnaise
Mayonez temelde bir sulu faz ve bir yağ fazından oluşur. Emülgatör olarak yumurta sarısı veya yumurta sarısı tozu kullanılır. Mayonez için sürekli işleme hatları, sıvının kütle orantılı ölçümünü, tozların ön karıştırma, dağıtılma ve emülsifikasyonunu içerir.

STEPHAN emülsifikasyon modülü, bileşenlerin kütle orantılı ölçümünü ve emülsifikasyonunu kombine eder. Modüle, STEPHAN Microcut® kanıtlanmış prensiplerine dayanan iki adet rotor-stator sistemi entegre edilmiştir. Kompakt ünite hızlı ve kolay CIP temizliği için tasarlanmıştır. Hassas proses kontrol sistemi, sabit ürün kalitesini garanti eder.

Avantajları:
» Stabil Emülsiyonlar
» Sabit Ürün Kalitesi
» İşleme Sürecini Hassas İzleme
» Yüksek Derece Otomasyon


Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır
Prosestek

Conti-Line Mayonnaise

Conti-Line Mayonnaise
Mayonez temelde bir sulu faz ve bir yağ fazından oluşur. Emülgatör olarak yumurta sarısı veya yumurta sarısı tozu kullanılır. Mayonez için sürekli işleme hatları, sıvının kütle orantılı ölçümünü, tozların ön karıştırma, dağıtılma ve emülsifikasyonunu içerir.

STEPHAN emülsifikasyon modülü, bileşenlerin kütle orantılı ölçümünü ve emülsifikasyonunu kombine eder. Modüle, STEPHAN Microcut® kanıtlanmış prensiplerine dayanan iki adet rotor-stator sistemi entegre edilmiştir. Kompakt ünite hızlı ve kolay CIP temizliği için tasarlanmıştır. Hassas proses kontrol sistemi, sabit ürün kalitesini garanti eder.

Avantajları:
» Stabil Emülsiyonlar
» Sabit Ürün Kalitesi
» İşleme Sürecini Hassas İzleme
» Yüksek Derece Otomasyon


Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır

Prosestek

Conti-Line Mayonnaise

Conti-Line Mayonnaise
Mayonez temelde bir sulu faz ve bir yağ fazından oluşur. Emülgatör olarak yumurta sarısı veya yumurta sarısı tozu kullanılır. Mayonez için sürekli işleme hatları, sıvının kütle orantılı ölçümünü, tozların ön karıştırma, dağıtılma ve emülsifikasyonunu içerir.

STEPHAN emülsifikasyon modülü, bileşenlerin kütle orantılı ölçümünü ve emülsifikasyonunu kombine eder. Modüle, STEPHAN Microcut® kanıtlanmış prensiplerine dayanan iki adet rotor-stator sistemi entegre edilmiştir. Kompakt ünite hızlı ve kolay CIP temizliği için tasarlanmıştır. Hassas proses kontrol sistemi, sabit ürün kalitesini garanti eder.

Avantajları:
» Stabil Emülsiyonlar
» Sabit Ürün Kalitesi
» İşleme Sürecini Hassas İzleme
» Yüksek Derece Otomasyon


Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır

Prosestek

Conti-Line Mayonnaise

Conti-Line Mayonnaise
Mayonez temelde bir sulu faz ve bir yağ fazından oluşur. Emülgatör olarak yumurta sarısı veya yumurta sarısı tozu kullanılır. Mayonez için sürekli işleme hatları, sıvının kütle orantılı ölçümünü, tozların ön karıştırma, dağıtılma ve emülsifikasyonunu içerir.

STEPHAN emülsifikasyon modülü, bileşenlerin kütle orantılı ölçümünü ve emülsifikasyonunu kombine eder. Modüle, STEPHAN Microcut® kanıtlanmış prensiplerine dayanan iki adet rotor-stator sistemi entegre edilmiştir. Kompakt ünite hızlı ve kolay CIP temizliği için tasarlanmıştır. Hassas proses kontrol sistemi, sabit ürün kalitesini garanti eder.

Avantajları:
» Stabil Emülsiyonlar
» Sabit Ürün Kalitesi
» İşleme Sürecini Hassas İzleme
» Yüksek Derece Otomasyon


Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır