Geri
Combitherm
Gıda üretiminde yeni standartlar...
STEPHAN Combitherm, krem peynir, çeşitli salata sosları (barbekü sos, tapas sos, köri sos, jalapeno, soya sosu, makarna sosu, bolonez sos, pesto, sos, ricotta sosu, teriyaki sos, salsa sos, dip soslar vb.), ketçap, mayonez, bebek mamaları  ve pürelerin yanı sıra peynir, patates ve işlenmiş peynirin verimli ve ekonomik olarak üretimi için idealdir. Vakum koşullarında kesim, dispersiyon ve emülsifikasyon gibi çok çeşitli işlemler STEPHAN ile özdeşleşmiş "ekonomik ve doğrudan buhar enjeksiyon teknolojisi" ile desteklenmektedir.

STEPHAN Combitherm, eğimli bir işleme kazanı içerir. Yüksek hızlı bıçaklar ve makinenin alt kısmında ek bir karıştırma elemanı bulunur. Bıçakların kendini kanıtlamış STEPHAN geometrisi, en  ideal akış koşullarını sağlar ve özel hazne tasarımı verimli karıştırmaya imkan tanır.


Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır
Prosestek

Combitherm

Combitherm
Gıda üretiminde yeni standartlar...
STEPHAN Combitherm, krem peynir, çeşitli salata sosları (barbekü sos, tapas sos, köri sos, jalapeno, soya sosu, makarna sosu, bolonez sos, pesto, sos, ricotta sosu, teriyaki sos, salsa sos, dip soslar vb.), ketçap, mayonez, bebek mamaları  ve pürelerin yanı sıra peynir, patates ve işlenmiş peynirin verimli ve ekonomik olarak üretimi için idealdir. Vakum koşullarında kesim, dispersiyon ve emülsifikasyon gibi çok çeşitli işlemler STEPHAN ile özdeşleşmiş "ekonomik ve doğrudan buhar enjeksiyon teknolojisi" ile desteklenmektedir.

STEPHAN Combitherm, eğimli bir işleme kazanı içerir. Yüksek hızlı bıçaklar ve makinenin alt kısmında ek bir karıştırma elemanı bulunur. Bıçakların kendini kanıtlamış STEPHAN geometrisi, en  ideal akış koşullarını sağlar ve özel hazne tasarımı verimli karıştırmaya imkan tanır.


Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır

Prosestek

Combitherm

Combitherm
Gıda üretiminde yeni standartlar...
STEPHAN Combitherm, krem peynir, çeşitli salata sosları (barbekü sos, tapas sos, köri sos, jalapeno, soya sosu, makarna sosu, bolonez sos, pesto, sos, ricotta sosu, teriyaki sos, salsa sos, dip soslar vb.), ketçap, mayonez, bebek mamaları  ve pürelerin yanı sıra peynir, patates ve işlenmiş peynirin verimli ve ekonomik olarak üretimi için idealdir. Vakum koşullarında kesim, dispersiyon ve emülsifikasyon gibi çok çeşitli işlemler STEPHAN ile özdeşleşmiş "ekonomik ve doğrudan buhar enjeksiyon teknolojisi" ile desteklenmektedir.

STEPHAN Combitherm, eğimli bir işleme kazanı içerir. Yüksek hızlı bıçaklar ve makinenin alt kısmında ek bir karıştırma elemanı bulunur. Bıçakların kendini kanıtlamış STEPHAN geometrisi, en  ideal akış koşullarını sağlar ve özel hazne tasarımı verimli karıştırmaya imkan tanır.


Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır

Prosestek

Combitherm

Combitherm
Gıda üretiminde yeni standartlar...
STEPHAN Combitherm, krem peynir, çeşitli salata sosları (barbekü sos, tapas sos, köri sos, jalapeno, soya sosu, makarna sosu, bolonez sos, pesto, sos, ricotta sosu, teriyaki sos, salsa sos, dip soslar vb.), ketçap, mayonez, bebek mamaları  ve pürelerin yanı sıra peynir, patates ve işlenmiş peynirin verimli ve ekonomik olarak üretimi için idealdir. Vakum koşullarında kesim, dispersiyon ve emülsifikasyon gibi çok çeşitli işlemler STEPHAN ile özdeşleşmiş "ekonomik ve doğrudan buhar enjeksiyon teknolojisi" ile desteklenmektedir.

STEPHAN Combitherm, eğimli bir işleme kazanı içerir. Yüksek hızlı bıçaklar ve makinenin alt kısmında ek bir karıştırma elemanı bulunur. Bıçakların kendini kanıtlamış STEPHAN geometrisi, en  ideal akış koşullarını sağlar ve özel hazne tasarımı verimli karıştırmaya imkan tanır.


Prosestek 2017 © Tüm Hakları Saklıdır